Vacature werkvoorbereider / planner

Bootsma Bouwbedrijf B.V. is op korte termijn op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider / Planner. Wij zijn een ondernemend familiebedrijf, ons team bestaat uit 25 medewerkers welke werkzaamheden uitvoert op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud, restauratie en agrarische bouw.

 

 

Functieomschrijving:

Werkvoorbereider:
Als werkvoorbereider bereid je jouw projecten zowel technisch als organisatorisch voor. Je controleert de werktekeningen, je maakt planningen, je doet de inkoop van de materialen en onderhoudt het contact met de opdrachtgever, leveranciers en met de onderaannemers. Bovendien heb je de drive en de ambitie om processen steeds beter en efficiënter te laten verlopen en je bent creatief in het bedenken van oplossingen. Het betreft een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden. Je bent de spil in het project en het aanspreekpunt voor veel partijen.

Planner:
Als planner ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de weekplanning voor de medewerkers op de bouwplaats. Daarnaast verzorg je in overleg met de directeur de overallplanning.

Functie eisen:

Gevraagd wordt een afgeronde MBO/HBO opleiding bouwkunde, gemotiveerde instelling, een vlotte, verantwoordelijke, kundige en accurate instelling. Verder heb je ruime ervaring met Word, Excel, Outlook, Autocad en evt. Revit. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Wat bieden wij?

  • Afwisselende baan in een dynamisch bedrijf
  • Korte lijnen en een betrokken team van medewerkers
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw en Infra

Spreekt deze functie je aan en ben je overtuigd dat je een versterking bent voor Bootsma Bouwbedrijf in bovenstaande functie? Stuur dan je gemotiveerde sollicitatiebrief met uitgebreide CV naar Karin Bootsma. Karin@bootsmabouwbedrijf.nl

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Karin Bootsma via telefoonnummer 058-2501325.  (Acquisitie met betrekking tot deze vacature is niet gewenst)