Over ons

Persoonlijk contact is de belangrijkste pijler waar we bij Bootsma Bouwbedrijf al jaren op bouwen. Aangezien onze klanten veelal in de regio zitten, is een goede verstandhouding de basis voor succes, wij komen onze klanten immers regelmatig tegen. Bouwen is een kwestie van vertrouwen.

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en zijn daarnaast lid van BouwGarant, hét keurmerk in de bouw. Ook zijn wij lid van Branchevereniging Bouwend Nederland.

 

Oud en nieuw

Wij kennen de modernste woontrends en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouwsector. Tegelijkertijd zijn onze vakmensen expert op het gebied van renovatie en restauratie       van authentieke panden. Kortom, oud en nieuw komen samen bij Bootsma Bouwbedrijf.

 

Historie

We zijn een ondernemend familiebedrijf, waarbij de bouwgenen van generatie op generatie worden doorgegeven. Dat familiegevoel is vandaag de dag nog altijd duidelijk te merken. Veel van onze werknemers zijn al jaren onze onmisbare krachten en vervullen met passie de rol van leermeester voor de vakmannen van de toekomst.

De geschiedenis van Bootsma Bouwbedrijf begint in 1964, wanneer de broers Piet en Bonnie Bootsma hun eigen bedrijf in Easterwierrum beginnen. Beide broers nemen Bouwbedrijf Bruinsma over en veranderen de naam in Aannemersbedrijf Fa. Gebroeders Bootsma. In de loop der jaren verandert
de naam in de kortere variant Bootsma Bouwbedrijf BV.

Ondertussen is Richard Bootsma (zoon van Piet) eigenaar en zet het familiebedrijf voort.